Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden:

- De genoemde prijzen zijn vanaf prijzen

- Taartjes van Madelon en Mariëlle is niet verantwoordelijk voor beschadigingen aan de taart (of cupcakes etc) nadat deze opgehaald is.

- In geval van een klacht vragen wij u binnen 24 uur contact met ons op te nemen. Wij geven geen geld terug maar nemen uw klacht uiterst serieus en proberen samen met u tot een oplossing te komen.

- Om teleurstellingen te voorkomen, adviseren we u om zo spoedig mogelijk uw bestelling te plaatsen.

- Bezorgen van bruidstaarten is bij de prijs inbegrepen tot 20 km. De prijs wordt bepaald aan de hand van de  ANWB routeplanner à €0,50 per km.

- Wij bezorgen alleen bruidstaarten.

- Producten van Taartjes van Madelon en Mariëlle kunnen melk, granen, noten, cacao of andere allergenen bevatten of hiermee in aanraking zijn geweest.

- Hoewel alle voorzorgsmaatregelen zullen worden getroffen in het geval van bekende allergieën, blijft het de verantwoordelijkheid van de klant om de gasten te informeren. Taartjes van Madelon en Mariëlle is niet verantwoordelijk voor mogelijke allergische reacties.

- Een bestelling kan tot uiterlijk 7 dagen voor de afgesproken afleverdatum worden geannuleerd. Bruidstaarten kunnen tot uiterlijk 1 maand van te voren worden geannuleerd. Indien deze termijn overschreden wordt, brengen wij 50% van het totaalbedrag in rekening.

- Betaling geschiedt via vooruitbetaling via de bank, uiterlijk 7 dagen voor de afleverdatum, of na overleg contant bij afhalen. Voor bruidstaarten geldt een betaaltermijn van 1 maand voor de afleverdatum. IBAN: NL94 RABO 0302233679 t.n.v. Taartjes van Madelon en Mariëlle 

- Wanneer u gebruik maakt van een taartstandaard en/of andere accessoires,  zoals bij een bruidstaart of sweet table rekenen wij hiervoor €50,00 borg. Het door u gebruikte materiaal dient binnen een week, op afspraak, teruggebracht te worden.

- Voor een bruidstaart proeverij brengen wij kosten in rekening.

- Wanneer u een bestelling plaatst gaat u automatisch akkoord met deze algemene voorwaarden.